Хомутенко Вікторія Ігорівна2023-05-042023-05-042021Санітарно-гігієнічна оцінка м'ясних консервів з яловичини за умов довготривалого зберігання: автор. дис. ...кандидата ветеринарних наук: 16.00.09 "Ветеринарно-санітарна експертиза" (ветеринарні науки) / В.І. Хомутенко ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - Київhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/9730Dissertation for the degree of Candidate of Veterinary Sciences in the specialty 16.00.09 «Veterinary and Sanitary Examination». National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine. KyivДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.09 «Ветеринарно-санітарна експертиза». Національний університет біоресурсів і природокористування України. Київukм’ясні консерви з яловичиникількість мезофільних аеробних і факультативно анаеробних мікроорганізмівтермофільна мікрофлорагігієнічний критерій технологічного процесувідносна біологічна цінністьтоксичністьмікроструктурний аналізСанітарно-гігієнічна оцінка м'ясних консервів з яловичини за умов довготривалого зберіганняThesisAbstract