Особливості перекладу термінів-словосполучень деревообробної галузі - Поліщук, А. В.; Берко, М. О. (My University, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу" присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: особливості перекладу; переклад; translation; Übersetzung; Besonderheiten der Übersetzung; peculiarities of translation