Осередкове всихання молодих соснових насаджень від Armillaria mellea у ДП «Ємільчинське ЛГ» - Мартинюк, О. В. (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Лісова типологія як основа наближеного до природи лісівництва» (9-12 жовтня 2019 року).
Keywords: патогенність; шкодочинність; Armillarea mellea; соснові культури; осередки ураження