Інформаційний супровід попередження травматизму у спортсменів, які займаються бойовими мистецтвами - Сокуренко, Максим; Терентьєва, Наталія Олександрівна (НУБІП, 2025)
Тези доповідей учасників ІІ науково-практичного семінару «Науково-інформаційний супровід професійної підготовки фахівців в кризових умовах» (м. Київ, 20 березня 2025 року)
Keywords: інформаційний супровід; освітньо-інформаційна робота; тренувальний процес; заняття спортом; information support; educational and information work; training process; doing sports