Демидась, Григорій ІллічСлюсар, Іван Тимофійович2020-02-172020-02-172019Нетрадиційні кормові культури : навчальний посібник / Г. І. Демидась, І. Т. Слюсар. - К. : НУБіП України, 2019. - 190 с.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/6215Рекомендовано Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування УкраїниПосібник підготовлено відповідно до вимог програми для підготовки фахівців аграрних закладів освіти ОС Магістр. Наведено характеристику та кормову цінність нетрадиційних культур, розлого представлено сучасні технології вирощування, догляду та збирання малопоширених кормових культур для забезпечення тваринництва повноцінними, збалансованим за поживністю кормами. Розраховано на студентів і викладачів вузів, науковців, а також фахівців сільськогосподарських підприємств різних форм власності.ukкормові культурибагаторічні кормові культурикормовиробництвокормикормові культуриНетрадиційні кормові культуриNavchalniyposibnyk