Вимоги при транспортуванні хлібобулочних виробів - Зарічний, Д. В. (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів по матеріалам ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (23-25 квітня 2020 року).
Keywords: транспортування хлібобулочних виробів; перевезення хліба та хлібобулочних виробів; вантаження хліба та хлібобулочних виробів; transport of bakery products; Transport von Bäckereiprodukten; transport of bread and bakery products; Transport von Brot und Bäckereiprodukten; loading of bread and bakery products; Verladung von Brot und Backwaren