Формування у майбутніх педагогів ціннісного ставлення до міжнародного іміджу України засобами дисципліни «аксіологія державотворення в Україні» - Мачинський, Назар (НУБІП, 2025)
Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Міжнародна і міжкультурна комунікація у формуванні іміджу України: стратегії розвитку» (м. Київ, 01 травня 2025року)
Keywords: культурна значимість; сільськогосподарська продукція; філософська дисципліна; смислоутворююча основа буття; cultural significance; agricultural products; philosophical discipline; meaning-forming basis of being