Воєнні сторінки Діаріуша Олеся Гончара в контексті мовно-аксіологійної парадигми сучасних воєнних подій в Україні - Степаненко, Ніна Степанівна (My University, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу" присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: Діаріуш Олесь Гончар; воєнні сторінки; Diariush Oles Honchar; Militärische Seiten; military pages