Дослідження процесу скошування стебел соняшнику - Кузьмич, Андрій Ярославович; Анеляк, Михайло Михайлович (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з ХІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 117-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 22-23 лют. 2024 р., м. Київ.
Keywords: процесу скошування; соняшник; збирання стебел соняшнику; Mähvorgang; Sonnenblume; sunflower; harvesting sunflower stalks; Ernte von Sonnenblumenstängeln