Гендерна рівність в публічному управлінні - Можаровська, Каміла Єрмамадівна (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції "Наукові здобутки студентської та учнівської молоді з реалізації Плану відновлення України" (м. Київ, 13 березня 2024 р.).
Keywords: дискримінація; стереотипи; гендерні стратегії; discrimination; stereotypes; gender strategies