Аналіз роботи кулькових механізмів вантажопідйомних пристроїв - Рибалко, Вячеслав Миколайович (My University, 2019)
Теза доповіді науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів на XIX Міжнародної конференції «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування: конструювання та дизайн».
Збірник тез доповідей XIX Міжнародної конференції науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування: конструювання та дизайн»
Keywords: кулькові механізми; вантажопідйомні пристрої