Вплив передпосівної обробки наночастинок бульб на процес проростання чуфи (Cyperus esculentus L.) - Гончар, Любов Миколаївна; Антал, Ярослав Михайлович (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Інновації в освіті, науці та виробництві» присвяченої 100-річчю від дня заснування ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» (24-26 листопада 2021 року).
Keywords: чуфа; олійні культури; наночастинки мікроелементів; chufa; oil crops; nanoparticles of trace elements; Ölsaaten; Nanopartikel von Spurenelementen