Ібатуллін, І.І.Плиска, А.Ю.Сичов, М.Ю.2021-11-232021-11-232020Хімічний та амінокислотний склад м’яса перепелів за згодовування сухої післяспиртової барди / І.І. Ібатуллін, А.Ю. Плиска, М.Ю. Сичов // Тваринництво та технології харчових продуктів. - К. : НУБіП України, 2020. - Том 11, № 1. - С. 24-32https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/8820Актуальним питанням сьогодення є утилізація відходів переробної промисловості шляхом згодовування їх тваринам з метою отримання цінного тваринного білка. З цією метою було проведено науково-господарський дослід з визначення впливу згодовування молодняку перепелів м’ясного напряму продуктивності сухої післяспиртової барди у складі комбікормів у кількості 5–20 % на продуктивність та хімічний склад їх м’яса.ukвідходи спиртового виробництважива масапротеїнжирм’ясоХімічний та амінокислотний склад м’яса перепелів за згодовування сухої післяспиртової бардиOther