Проблеми збереження біорізноманіття України - Вагалюк, Людмила Володимирівна (НУБіП України, 2022)
Методичні рекомендації до виконання лабораторно-практичних робіт з дисципліни “Біорізноманіття і його збереження”.
Keywords: біорізноманіття; екологія