Машини та обладнання для рослинництва - Войтюк, Дмитро Григорович; Деркач, Олексій Павлович; Гуменюк, Юрій Олегович; Марус, Олег Анатолійович; Чуба, В’ячеслав Володимирович (ФОП Ямчинський О.В., 2022)
У навчальному посібнику розглянуто лабораторні роботи з вивчення конструкцій машин для рослинництва, проведено аналіз їх робочих органів, описано процес взаємодії робочого органа з матеріалом і навколишнім середовищем, проведено аналіз механізмів привода робочих органів. Посібник рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування», 208 «Агроінженерія» та інженерів сільськогосподарського виробництва
Рекомендовано до друку рішенням Вченої Ради Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол №3 від 26 жовтня 2022 р.)
Keywords: машини для рослинництва; обладнання для рослинництва; сільськогосподарські машини; рослинництво