Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна2016-12-022016-12-022010Актуальні проблеми м'ясопереробної галузі : підручник для студ. ОКР "Магістр" спец. 8.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", напряму підготовки "Харчові технології та інженерія" / Л. В. Баль-Прилипко. - К. : , 2010. - 375 с.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/3460Гриф надано Міністерством АПК України лист №18-28-13 від 25.11.2010р.У підручнику висвітлені проблеми сучасного стану м ׳ясної промисловості України, розглянуто основні властивості речовин, які входять до складу сировини та готових виробів,також закономірності проходження процесів за їх участю для глибокого контролю на всіх стадіях виробничого циклу. Наведено порівняльні характеристики традиційних та сучасних технологій виробництва м ׳ясних виробів, детально висвітлені переваги та недоліки застосування тих чи інших інгредієнтів в зазначених технологіях, також описано застосування біологічно активних добавок, як невід ׳ємної складової раціону людини ХХI століття. Зроблено скрінінг інформації про доцільність, тенденції та перспективи застосування нанотехнологій для вирішення проблем галузі, описані перші здобутки нанонауки в Україні та світі. Підручник призначений для магістрів спеціальності 8.091707 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса», аспірантів, науковців напряму «Харчові технології та інженерія» , а також для фахівців, які працюють в системі переробних галузей АПКukм'ясотехнологія переробки м'ясатехнологія переробки продуктів тваринництвапродукти тваринництваАктуальні проблеми м'ясопереробної галузі : підручник для студ. ОКР "Магістр" спец. 8.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", напряму підготовки "Харчові технології та інженерія"Textbook