Дослідження конструктивних та силових параметрів гвинтових завантажувачів - Клендій, М. Б. (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді з матеріалів ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: гвинтові конвеєри; бункери; сипкі матеріали; завантажувальні пристрої; screw conveyors; bunkers; bulk materials; loading devices