Туринський В.М.Богданова Н.В.Отченашко В.В.Помітун І.А.Цвик В.В.Гранат О.В.2025-02-062024Технологія виробництва продукції козівництва : навчальний посібник / В.М. Туринський [та ін.]. - К. : , 2024. - 335 с.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/15322Рекомендовано Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування УкраїниУ навчальному посібнику систематизовано найбільш важливі аспекти технології виробництва, первинної обробки і поглибленої переробки продукції козівництва. Викладено матеріали щодо питань селекції, методів розведення і бонітування кіз, технології відтворення, годівлі та утримання кіз. Представлено алгоритм створення господарства з розведення племінних кіз і дорожню карту виробництва продукції. Наведено словник термінів і понять та список використаних і рекомендованих джерел. Для підготовки фахівців ОС «Бакалавр» спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у закладах вищої освіти ІІ–ІV рівнів акредитації.ukкозівництвопродукція козівництваgoat breedinggoat productsZiegenzuchtZiegenprodukteТехнологія виробництва продукції козівництваStudyGuide