Сутність і структура готовності майбутніх психологів до міжкультурної взаємодії у професійній діяльності - Зайцева, Наталія; Пугач, Юлія (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Міжнародна і міжкультурна комунікація у формуванні іміджу України: стратегії розвитку» (м. Київ, 01 травня 2025року)
Keywords: міжнародна мобільність; міжкультурні контакти; інтеркультурна комунікація; професійна комунікація; international mobility; intercultural contacts; intercultural communication; professional communication