Акти МОП як джерела трудового права України - Чепурна, Вероніка (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді учасника XVIII Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» (м. Київ, 17 жовтня 2024 року)
Keywords: гарантування гідних умов роботи; безпека й гігієна праці та виробниче середовище; основні принципи і прав у сфері праці; регулювання заробітної плати; guaranteeing decent working conditions; occupational safety and health and working environment; basic principles and rights in the field of labor; wage regulation