Органічне виробництво в україні: інфографіка - (:unkn) unknown (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019».
Збірник тез доповідей VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019»
Keywords: органічна продукція; експортний потенціал; інфографіка органіки; organic products; export potential; organic infographics; Bio-Produkte; Infografik zu Bio-Produkten