Лісова фітопатологія : робоча програма та методичні поради до виконання практичних завдань навчальної практики з дисципліни «Лісова фітопатологія» для студентів закладів вищої освіти ІІІ-IV рівнів акредитації із спеціальності 205 – Лісове господарство ОС «Бакалавр» - Гойчук, Анатолій Федорович; Кульбанська, Іванна Миколаївна (ЦП Компринт, 2020)
Наведено робочу програму та методичні поради до виконання практичних завдань навчальної практики з дисципліни «Лісова фітопатологія». Передбачено надбання студентами навиків аналізу даних лісопатологічних обстежень в осередках шкідників лісу та збудників хвороб, проектування різних видів лісозахисних заходів по регулюванню їх чисельності (шкодочинності).
Рекомендовано до опублікування Вченою радою Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства (протокол №10 від 24.06.2019 року).
Keywords: лісова фітопатологія; фітопатологія