Особливості виготовлення пилопродукції на ТОВ «МАННАМ» - Козелецький, О. С. (My University, 2025)
Метою даної бакалаврської кваліфікаційної роботи є дослідження технологічних процесів виготовлення пилопродукції на підприємстві ТОВ «МАННАМ». Дослідження, проведені в рамках бакалаврської кваліфікаційної роботи, мають важливе практичне значення для підвищення ефективності виробничих процесів ТОВ «МАННАМ». Оцінка виробничої бази підприємства, аналіз ринку пилопродукції в Україні, дослідження технологічних особливостей виробництва, а також розрахунки продуктивності обладнання і виходу продукції дозволяють оптимізувати виробничі процеси, знизити витрати та покращити якість пиломатеріалів. Експериментальні дослідження корисного виходу продукції, порівняння результатів з теоретичними даними, а також розробка рекомендацій щодо підвищення ефективності сприяють модернізації технологій і зменшенню відходів виробництва, що в свою чергу дозволяє збільшити конкурентоспроможність підприємства на ринку.
Keywords: деревообробні технології; ринок пилопродукції; норми витрат матеріалів; переробка круглих лісоматеріалів; woodworking technologies; sawn timber market; material consumption rates; Processing of round timber