Посухостійкість черешні в різних конструкціях саду в умовах правобережної частини Західного Лісостепу України - Телепенько, Ю. Ю.; Кіщак Олена, Анатоліївна; Савченко, І. М. (My University, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників V міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки в умовах війни: теорія і практика», яка присвячена 125-річчю кафедри рослинництва НУБІП України. Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.
Keywords: черешня; садівництво; sweet cherry; Süßkirsche; gardening; Gartenarbeit