Комплексне вирішення проблем підтоплення історичної забудови - Бакуліна, Валентина Михайлівна; Махов, А. Л. (My University, 2024)
Теза доповіді з ХІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 117-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 22-23 лют. 2024 р., м. Київ.
Keywords: інженерний захист; engineering protection; technischer Schutz; історична забудова; historische Gebäude; historical buildings; будівництво; construction; Konstruktion