Вдовенко Наталія МихайлівнаШарило Ю.Є.Дмитришин Р.А.Федоренко М.О.Шепелев С.С.2022-07-012022-07-012018Практичні рекомендації щодо виробництва щуки з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг : науково-методичні рекомендації / уклад. Н. М. Вдовенко [та ін.]. - К. : ВД Кондор, 2018. - 25 с.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/9322У науково-методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва щуки з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг у умовах трансформаційних процесів. Розраховано на працівників рибного господарства, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, слухачів курсів підвищення кваліфікації, фахівців аграрного сектору економіки України.ukщукавиробництво щукиПрактичні рекомендації щодо виробництва щуки з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних перевагTeachingMaterial