Планувальна структура парків-пам’яток садово-паркового мистецтва Тернопільщини - Підховна, Світлана Михайлівна (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: садово-паркове мистецтво; композиційні засоби; планувальна структура; landscape gardening; compositional means; planning structure; Garten- und Parkkunst; Kompositionsmittel