Гуманітарна дипломатія як інструмент міжнародного співробітництва - Мельник, Оксана Олександрівна (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Українська дипломатія: становлення, розвиток та перспективи» (м. Київ, 10 квітня, 2025 року)
Keywords: гуманітарна дипломатія; міжнародне співробітництво; громадські організації; міжнародних фондів; humanitarian diplomacy; international cooperation; public organizations; international funds