Хомич Володимир ТимофійовичБаль-Прилипко Лариса ВацлавівнаМазуркевич Тетяна АнатоліївнаСтегней Жанна Георгіївна2022-09-052022-09-052022Мікроструктурний аналіз м’яса і м’ясних продуктів : навчальний посібник / В. Т. Хомич [та ін.] ; За ред. В. Т. Хомича. - К. : Редакційно-видавничий відділ НУБіП України, 2022. - 229 с.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/9367Рекомендовано до видання рішенням вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування УкраїниЗміст підручника відповідає навчальній програмі дисципліни «Мікроскоструктурний аналіз м’яса і мясних продуктів». Підручник буде корисний студентам, аспірантам та викладачам закладів вищої освіти.ukмікроструктурний аналіз м’яса і м’ясних продуктівм’ясом’ясні продуктиякість сільськогосподарської продукціїМікроструктурний аналіз м’яса і м’ясних продуктівTextbook