Фактори, що впливають на якість та тривалість логістики ягід суниці - Подпрятов, Григорій Іванович; Завадська, Оксана Володимирівна; Медушовська, А. (My University, 2021)
Тези доповідей та результати наукових досліджень вітчизняних науковців, які брали участь у Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки». Виисвітлено питання, що стосуються актуальних проблем сучасних технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки плодоягідних культур.
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки», 28-29 квітня 2021 р.
Keywords: суниця; швидке охолодження ягід; післязбиральна доробка; strawberry; rapid cooling of berries; post-harvest processing; Erdbeere; schnelles Abkühlen der Beeren