Шляхи оптимізації фінансово-господарської діяльності філії «Конотопське лісове господарство» ДП «Ліси України» - Капшитар, Євген Олександрович (My University, 2024)
Магістерська кваліфікаційна робота викладена на 79 аркушах друкованого тексту, містить 4 розділи, 23 ілюстрації, 9 таблиць та 84 використаних джерел в переліку посилань. У першому розділі представлений літературний огляд досліджень фінансово-господарської діяльності підприємства. Також наведені останні наукові публікації українських та закордонних видань. У другому розділі наведені напрями та методики виконання дослідження щодо шляхів оптимізації фінансово-господарської діяльності підприємства. У третьому розділі наведена адміністративно-господарську структуру досліджуваної філії «Конотопське лісове господарство» ДП «Ліси України» та детально проаналізовано економічні, екологічні та соціальні умови регіону дослідження. У четвертому розділі детально проаналізовано фінансово-майновий стан досліджуваної філії, запропоновані напрями диверсифікації її лісогосподарського виробництва, що в результаті забезпечують рентабельність філії при обмеженій експлуатації. За результатами роботи зроблені висновки та рекомендації виробництву. Ключові слова: філія «Конотопське лісове господарство» ДП «Ліси України», оптимізація, диверсифікація виробництва, якість продукції, потреби, попит, лісопродукція.
Keywords: лісопродукція; якість продукції; оптимізація; forest products; product quality