Дія регуляторів росту на імунну систему рослин пшениці озимої - Пойда, Михайло Віталійович; Гончар, Любов Миколаївна (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Інновації в освіті, науці та виробництві» присвяченої 100-річчю від дня заснування ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» (24-26 листопада 2021 року).
Keywords: біологізація рослинництва; агротехнологічні заходи; пшениця озима; biologisation of crop production; agrotechnological measures; winter wheat; Winterweizen; Biologisierung des Pflanzenbaus