Огородничество в России. Материалы и исследования - Краинский, С. В. (Типо-литография "Герольд", 1905)
Оцифроване рідкісне видання з фондів наукової бібліотеки є цінним джерелом для дослідників, істориків, науковців. Видання було надруковане у минулому та зберігає особливу наукову, історичну та культурну цінність. Цифрова версія забезпечує зручний доступ до автентичного змісту документа, сприяє збереженню оригіналу та підтримує розвиток відкритої науки. Оцифрування здійснено з дотриманням усіх вимог до збереження бібліографічної унікальності та автентичності першоджерела.
Промышленное огородничество под Киевом и в некоторых приднепровских селениях Киевской губернии
Keywords: овочівництво