Проблеми фізичного виховання студентської молоді в Україні на сучасному етапі - Колосов, С. В.; Хижняк, Анна Анатоліївна (НУБіП України, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу" присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: фізичного виховання студентської молоді; Sportunterricht der studentischen Jugend; physical education of student youth