Попередження канібалізму при промисловому вирощуванні креветки Macrobrachium Rosenbergii - Бондаренко, Л. В. (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: креветка Macrobrachium Rosenbergii; канібалізм; промислове вирощування креветки; Macrobrachium Rosenbergii shrimp; cannibalism; industrial shrimp farming; Garnele Macrobrachium Rosenbergii; Kannibalismus