Ісраелян, В.М.Штонда, О.А.2021-11-242021-11-242020Дослідження якісних показників шинки з м'яса африканського страуса з використанням рослинного ферменту / В.М. Ісраелян, О.А. Штонда // Тваринництво та технології харчових продуктів. - К. : НУБіП України, 2020. - Том 11, № 4. - С. 25-31https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/8838Розширення асортименту харчових продуктів є одним з найбільш перспективних завдань в харчовій промисловості. Виробництво продуктів з цільношматкового м’яса завжди визначав технологічний рівень підприємства, відображаючи його можливість покращити харчування споживача. З одного й того ж виду м’ясної сировини, шляхом зміни режимів і умов її підготовки виробляють продукти з різними поживними характеристиками.ukм'ясо страусівшинкові виробим’ясна сировинаорганолептичні показникиДослідження якісних показників шинки з м'яса африканського страуса з використанням рослинного ферментуOther