Газета "За сільськогосподарські кадри", № 7 (9 квітня), 1991 - (:unkn) unknown (Українська сільськогосподарська академія, 1991)
Зміст: Неструєв, Л. Чехарда в гуртожитках / Л. Неструєв. - С.1, 4. Валентинов, О. Сповідь голови студради / О. Валентинов. - С.1. Федоров, В. Голосеевский лес : пісня / В. Федоров, О. Білаш. - С.1. Обрамбальський, В. Хто ж рубав ялинки? / В. Обрамбальський. - С.2-3. Дорошенко, В. А король же голий!, або Лауреат за... плагіат : Про роботи А. В. Цилюрика / В. Дорошенко, М. Півень, М. Петренко. - С.2-4. Кононенко, В. Концерт аматорів : Про концерт духового оркестру УСГА, керівник і диригент Є. А. Доненко / В. Кононенко, М. Галушко, Л. Вострокнутова. - С.3. Касаткін, Кирило. Це ж треба! Хитра ворона / Кирило Касаткін. - С.3. ...Змішане - життя . - С.3.
Keywords: плагіат; Цилюрик, А. В.