Інноваційні технології в реабілітаційних садах: виклики та проблеми - Рашковська, Ю. В.; Колесніченко, Олена Валеріївна (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді з матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції з нагоди 185-річчя ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України «Лісівнича освіта та наука в умовах національних викликів та європейської інтеграції України» (5 – 6 червня 2025 року) м. Київ.
Keywords: реабілітаційні сади; здоров’я пацієнтів; інноваційні технології; смарт-технології; rehabilitation gardens; patient health; innovative technologies; smart technologies