Застосування штучного інтелекту для моделювання та оптимізації розкладу занять у вищих навчальних закладах - Котляр, В. С. (НУБіП України, 2025)
В статті представлена теза доповіді учасника XIІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні" (м. Київ, 13–14 листопада 2025 року).
Keywords: застосування штучного інтелекту; моделювання та оптимізація розкладу занять; вищий навчальний заклад; the use of artificial intelligence; modelling and optimisation of timetables; higher education institution