Технічне забезпечення ефективної роботи фільтрів повітряних систем кабін кормозбиральних машин - Ружило, Зіновій Володимирович; Новицький, Юрій (НУБіП УКраїни, 2025)
Теза доповіді учасника XІV Міжнародної науково-технічної конференції «Технічний прогрес у тваринництві та кормовиробництві» (м. Київ, смт Глеваха 1-17 жовтня 2025 р.)
Keywords: ефективність праці; система вентиляції; очищення повітря; сучасні комбайни; labor efficiency; ventilation system; air purification; modern combines