Фітохімічні показники хвої сосни звичайної за різних умов підживлення сіянців - Пінчук, Андрій Петрович (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: водорозчинні добрива; позакореневе підживлення; сосна звичайна; water-soluble fertilisers; foliar feeding; Scots pine; Kiefer; Folgeernährung