Вікова структура природних насаджень Східного Полісся України - Білоус, Максим Михайлович (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Лісова типологія як основа наближеного до природи лісівництва» (9-12 жовтня 2019 року).
Keywords: природнє поновлення; насадження; лісостан; natural renewal; natürliche Erneuerung; Anpflanzungen; plantations; forest