Механіка повітряного потоку у проточній частині пневматичної системи сівалки - Зеленський, О. П. (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з матеріалів XХV Міжнародної наукової конференції «Сучасні проблеми землеробської механіки» (м. Київ,17–19 жовтня 2024 року)
Keywords: повітряні потоки; пневматична система; сівалка; air currents; pneumatic system; seeder