Міжнародний досвід у сфері надання адміністративних послуг: сучасний стан та генеза впровадження в Україні кращих практик - Мельник, Віталій (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді учасника XVIII Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» (м. Київ, 17 жовтня 2024 року)
Keywords: важливість досвіду інших країн; сфера надання адміністративних послуг; оптимізація робочих процесів; електронний документообіг; the importance of the experience of other countries; administrative services; optimization of work processes; electronic document management