Методика нормативної грошової оцінки земель як оновлений проєкт для оподаткування - Бречко, Зоряна Миколаївна (НУБІП, 2024)
Теза доповіді учасника Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, студентів та аспірантів «Землеустрій і топографічна діяльність в умовах війни та післявоєнного відновлення і зміни клімату» (7-8 березня 2024 року) м. Київ.
Keywords: методика нормативної грошової оцінки земель; орендної плати за земельні ділянки; бізнес-клімат; консервативна модернізація; methodology for normative monetary valuation of lands; rent for land plots; business climate; conservative modernization