Старкова Ельвіна Решатівна2017-11-072017-11-072017Вдосконалення біотехнології солених м'ясних виробів з використанням багатокомпонентних розсолів : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня кандидата техніч. наук: 03.00.20 "Біотехнологія" / Е. Р. Старкова ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/4321The thesis presented for obtaining of the scientific degree of a Candidate of Technical Sciences by specialty of 03.00.20 Biotechnology. – National University of Life and Environmental Sciences of UkraineДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія». – Національний університет біоресурсів і природокористування Україниukбіотехнологіяденітрифікуючі мікроорганізмисолені м’ясні виробирозсілактивовані водні середовищабалик свинний копчено-варенийякістьбезпечністьВдосконалення біотехнології солених м'ясних виробів з використанням багатокомпонентних розсолівThesisAbstract