Формування поверхнево зміцнених шарів на сталях методами, заснованими на насиченні бором - Денисенко, Микола Іванович (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників XI Міжнародної науково-практичної конференції «Перспективи і тенденції розвитку конструкцій та технічного сервісу сільськогосподарських машин і знарядь» (м. Житомир, 11 квітня, 2025 року)
Keywords: універсальні технології; технічні ознаки; промислове виробництво; дослідження мікроструктури; universal technologies; technical characteristics; industrial production; microstructure study