Розробка специфікації та технологічної інструкції на розчин для ін’єкцій на основі вітамінів групи В - Сачук, Р. М.; Велесик, Т. А.; Стравський, Я. С.; Кацараба, О. А.; Галка, Ігор Васильович (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: розчин для ін’єкцій вітамінів групи В; вивчення фармако-технологічних характеристик; інструкція на виробництво препарату; solution for injection of B vitamins; study of pharmacotechnological characteristics; instructions for the manufacture of the preparation; Lösung zur Injektion von Vitaminen der B-Gruppe; Untersuchung der pharmazeutisch-technologischen Eigenschaften