З’єднання деталей машин конденсаторним електроконтактним приварюванням металевого шару - Ружило, Зіновій Володимирович; Троц, Адам Адамович; Новицький, Андрій Валентинович; Засунько, Андрій Андрійович (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасників XV Міжнародної науково- практичної конференції «Обуховські читання», в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку прикладної геометрії та інженерної графіки, дизайну, питання викладання графічних дисциплін.
Keywords: з’єднання деталей машин; конденсаторне точкове зварювання; конденсаторне зварювання; Kondensatorpunktschweißen; Connecting machine parts; Verbinden von Maschinenteilen; capacitor spot welding; capacitor welding; Kondensatorschweißen