Дослідження дальності польоту гички цукрових буряків при її скошуванні гичкозбиральною машиною - Головач, Іван Володимирович (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді з матеріалів ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: цукрові буряки; гички корнеплодів; гичкозбиральні машини; sugar beet; root crop tops; bunching machines